True Detective: Najavljena premijera treće sezone uz sjajan trailer (VIDEO)

 Premijera treće sezone hvaljene HBO serije Pravi detektiv (True Detective) stiže u siječnju 2019. 

Hvaljena HBO serija „Pravi detektiv“ (True Detective) vraća se u siječnju sljedeće godine s trećom sezonom, za koju je objavljen i prvi trailer. Fokus nove sezone bit će na jezivom ubojstvu koje se odigralo u srcu Ozark planina i misteriji koja tijekom godina postaje sve dublja, odvijajući se u tri odvojena vremenska perioda.

Nova sezona Pravog detektiva

Serija je do sada bila nominirana za čak 13 nagrada Emmy i 4 Zlatna globusa, a poznata je po jakim glumačkim imenima u glavnim ulogama. U prvoj sezoni su Matthew McConaughey i Woody Harrelson briljirali tumačeći dvojicu detektiva iz Louisiane, dok su u drugoj sezoni Colin Farrell i Vince Vaughn vodili gledatelje kroz uzbudljivu istragu o bizarnom ubojstvu u Kaliforniji.

>> True Detective – treća sezona kriminalističke hit serije završila sa snimanjem

Zvijezda treće sezone bit će Mahershala Ali, koji je prošle godine dobio Oscara za ulogu u filmu „Mjesečina“ (Moonlight). Tumačit će Waynea Hayesa, detektiva iz sjeverozapadnog Arkansasa. Carmen Ejogo i Stephen Dorff će također glumiti u novoj sezoni, koju potpisuje Nic Pizzolatto.

Mahershala Aliu novoj sezoni Pravog detektiva

Prve dvije sezone dostupne su putem online video streaming usluge HBO GO, a treća će također biti emitirana na HBO-u i dostupna na HBO-GO-u.

>> Peaky Blinders: Što znamo o petoj sezoni?

Komentiraj

Komentara