True Detective: Novi trailer najavljuje mrak i tajanstvenost treće sezone (VIDEO)

Sve je spremno za povratak serije True Detective. Prva sezona ove antologijske serije bila je pravi hit, tako reći, instant-klasik. U drugoj je sezoni entuzijazam publike pao, zbog raznih scenarističkih i producentskih skretanja. No, i druga je sezona ostavila utisak na publiku, a HBO uskoro donosi i treći nastavak koji će, sudeći po posljednjem traileru, vratiti ovaj naslov na pravi put.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Stranger Things, Lemony Snicket, Gotham, American Gods, Narcos, Brooklyn Nine-Nine…

Mahershala Ali

U glavnoj ulozi trećeg nastavka serije je oskarovac Mahershala Ali, koji će utjeloviti lika Waynea Haysa, detektiva koji nikako ne može preći preko jednog opakog i strašnog slučaja, koji ga iznutra muči i ždere. Hays će se tako naći u vrtlogu sjećanja, prošlosti i izazova sadašnjosti. Kratki spoj, koji nastaje u kontaktu sjećanja i izazova, u fokusu je trailera koji na intrigantan način otkriva detalje novih epizoda.

Od treće se sezone True Detectivea očekuje da će znatno podići kvalitetu cjelokupne antologije, te da će nakon jednog malo nižeg i slabijeg nastavka polučiti paket epizoda koji će podignuti i pojačati HBO-ovu uzdanicu. O uspjehu i recepciji sezone, ovisit će zasigurno i potencijalni četvrti nastavak. Treća je sezona odlična prilika za seriju, ali i za Alija. Kako će to izgledati, saznat ćemo za mjesec dana: serija izlazi 13. siječnja!

>> Igra prijestolja: Mračan teaser najavio sukob leda i vatre (VIDEO)

Komentiraj

Komentara