True Detective – treća sezona kriminalističke hit serije završila sa snimanjem

HBO-ova uspješna krimi dramska serija True Detective završila je sa snimanjem treće sezone ovog mjeseca u Fayettevilleu, Arkansas – kako je ekskluzivno prenio lokalni portal Fayetteville Flyer. Na čelu nove sezone je oskarovac Mahershala Ali (Moonlight) a pridružuju mu se i Carmen Ejogo (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Ray Fisher (Justice League) te Mamie Gummer (The Collection). Datum premijere treće sezone još je uvijek nepoznat, no spekulira se da će to biti u prvoj polovici 2019. godine.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Mr. Robot, Iron Fist, True Detective, Castle Rock, povratak Losta?…

Mahershala Ali i True Detective

Kreator serije Nic Pizzolatto prvom je sezonom serije True Detective iznenadio i oduševio mnoge, te se vraća kao scenarist svih novih epizoda. Redateljsku podijelit će s Jeremyjem Saulnierom (Green Room) i Danielom Sackheimom (The Americans). Prema službenom sinopsisu, nova sezona oktrit će tri različita vremenska perioda u kojima ćemo pratiti priču o zločinu koji se dogodio u srcu Ozarksa.

>> 5 serija na koje je Twin Peaks imao presudan utjecaj

S obzirom na činjenicu da se Pizzolatto ponovno primio pisanja, čini se kako će treća sezona više nalikovati na prvu sezonu u kojoj su glumili genijalni Woody Harrelson i Matthew McConaughey. Ako je uistinu tako, a sve ukazuje na to, iznimno se veselimo novoj sezoni koja bi trebala biti zanimljivija i intrigantnija od druge sezone u kojoj je serija doživjela blagi pad. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati prvu polovicu 2019. godine!

Matthew McConaughey u prvoj sezoni True Detective

>> Lucifer: Problemi su riješeni, protagonisti najavili početak produkcije četvrte sezone (VIDEO)

Komentiraj

Komentara