True Detective: Tvorac serije ima ‘uzbudljive’ planove za četvrtu sezonu, čeka se odluka HBO-a

Treća je sezona serije True Detective izazvala pozitivne kritike i reakcije. Nakon druge sezone, koju su mnogi proglasili fijaskom i uočili pad kvalitete serije čija je prva instalacija oduševila publiku, Nic Pizzolatto uspio je svoje djelo izvući iz slijepe ulice. Uspjeh treće sezone je, izgleda, nabrijao tvorca serije koji je, kako prenose mediji, došao do jedne velike ideje za četvrtu sezonu.

>> Rivijera: Nova triler serija s Julijom Stiles na Pickbox TV kanalu

Pizzolatto je kazao da ima ‘uzbudljive‘ planove za nastavak True Detectivea. Otkrio je i razvoj ideje i koncepta četvrte sezone. Prvo je, kaže Pizzolatto, imao jednu ideju, viziju sezone u kojoj bi prezentirao nešto što dosad nikad nije vidio na televiziji. Na umu je imao svojevrsnu ‘revoluciju’, ali nije pojasnio o čemu je točno bilo riječ. Ipak, kasnije je došlo do promjene – Pizzolatto kaže da je ‘razgovarao s jednim glumcem‘ o nastavku serije, te da mu se čini da bi četvrta sezona, koncipirana na način poznat samo njemu i ‘jednom glumcu’, mogla biti ‘najuzbudljivija’ stvar koja može zadesiti seriju.

Naravno, ukoliko do realizacije ideje uopće i dođe. Naime, HBO još nije službenim putem produžio život seriji. Stoga se Pizzolattove riječi mogu shvatiti i kao ‘teaseri’, kojima bi trebao i mogao privući dodatni interes kompanije. Nakon uspjeha treće sezone, čini nam se da True Detective zaslužuje još barem jedan nastavak. A ako tvorac odlične treće sezone kaže da u glavi ima uzbudljive planove i vizije za dalje, vjerovat ćemo mu na riječ i pratiti razvoj situacije.

>> Legion: Trailer najavljuje treću sezonu, stiže i Charles Xavier? (VIDEO)

Komentiraj

Komentara