TV1000 premijere u srpnju

U srpnju na TV1000 kanalu očekuju nas hit-naslovi filmske industrije. U ponedjeljak će se prikazivati neodoljivi Vječni sjaj nepobjedivog uma (Jim Carrey, Kate Winslet), a tjedni iza toga bit će ispunjeni Nevoljama u raju, Zemljom izgubljenih i nezaobilaznom Mamma Miom!

Vječni sjaj nepobjedivog uma/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) – Ponedjeljak 9. srpnja u 20.30h

Redatelj: Michel Gondry

Glumci: Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood

Joela Barisha obavještavaju da se njegova bivša djevojka Clementine podvrgla eksperimentalnom postupku brisanja sjećanja na njihovu vezu, koji je izveo dr. Mierzviak. Da ne bi patio, Joel se i sam odluči podvrgnuti istom postupku. Dok Mierzwiakovi podmukli pomoćnici Stan i Patrick jedne večeri izvode operaciju na Joelu, on se bori s vlastitim umom da bi spasio sjećanje na Clementine.

Nevolje u raju/ Couples Retreat (2009) – Ponedjeljak 16. srpnja u 20.30h

Redatelj: Peter Billingsley

Glumci: Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Kristen Bell, Kristin Davis

Budući da im je veza u rasulu, da bi spasio brak bračni par pozove još tri para da im se pridruže u odmaralištu na tropskom otoku. Poslije dolaska na rajski otok gdje planiraju uživati u bezbrižnim zabavama na suncu, pozvane parove uznemiri činjenica da ukoliko žele ostati na otoku, moraju sudjelovati u grupnim terapijama.

Zemlja izgubljenih/ Land of the Lost (2009) – Ponedjeljak 30. srpnja u 20.30h

Redatelj: Brad Silberling

Glumci: Will Ferrell, Anna Friel, Danny McBride, Jorma Taccone, John Boylan

Tijekom svoje posljednje ekspedicije dr. Rick Marshall usisan je u prostorno-vremenski vrtlog zajedno sa svojom asistenticom i primitivcem koji sve može preživjeti. U tom alternativnom svijetu sprijatelje se s primatom Chakaom, svojim jedinim saveznikom u svijetu prepunom dinosaura i ostalih fantastičnih stvorenja.

Mamma Mia! (2008) – Ponedjeljak 23. srpnja u 20.30h

Redatelj: Phyllida Lloyd

Glumci: Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård

Sophia Sheridan ima 20 godina i živi s majkom Donnom na idiličnom grčkom otoku. Uskoro će se udati i jedina joj je želja da je otac otprati do oltara. No problem je u tome što ne zna tko joj je otac, a njezina majka s njom o tome ne želi razgovarati. Nakon što nađe majčin dnevnik iz godine u kojoj je rođena, na vjenčanje poziva tri muškarca od kojih bi joj svaki mogao biti otac. Sophie je uvjerena da će prepoznati oca čim ga ugleda, no uskoro shvaća da nema pojma tko bi od njih trojice mogao biti on. Kada Donna shvati da su njih trojica na otoku nezadovoljna je i zbunjena, svaki muškarac misli da je otac, a Sophienom dečku puna je kapa cijele te zbrke.

Komentiraj

Komentara