Tvorac Simpsona i Futurame pripremio novu animiranu fantasy seriju: Disenchantment! (VIDEO)

Nakon suvremene Amerike i daleke budućnosti, Matt Groening je odlučio vratiti se u srednji vijek. Tvorac kultnih Simpsona i genijalne Futurame je već neko vrijeme radio na novom projektu, čiju je realizaciju omogućio i osigurao Netflix. Streaming gigant je tako svoju ponudu animiranih serija ‘za odrasle’ obogatio novim naslovom koji izgleda opako.

>> 20 nasumičnih zanimljivosti o Simpsonima

Nova Groeningova serija zove se Disenchantment. Okvir radnje bit će mitologizirani srednji vijek, kroz čiji će se prilagođeni ambijent provlačiti nadnaravni i fantasy elementi i motivi. Službeni Netflixov trailer u tom pogledu otkriva mnogo detalja i likova, otkrivajući pritom i pomno razrađeni animirani okoliš koji će služiti kao podloga priče.

U središtu priče nalazi se princeza Bean koju muči alkohol, a koju prate luckasti vilenjak Elfo i ‘osobni demon’ Luci. Serija će pratiti njihove (ne)zgode diljem carstva Dreamlanda, gdje će susretati i upoznavati razna bića – od ljudi, preko trolova, pa sve do nedefiniranih i čudnih Groeningovih kreacija. Prema onome što se može vidjeti u traileru, čini se da će nova Groeningova fantasy serija biti pravi ljetni hit. Prvih deset epizoda serije stižu na Netflix početkom osmog mjeseca, točnije – 17. kolovoza!

>> Veliko iznenađenje: Najavljen povratak kultne Buffy!

Komentiraj

Komentara