TWD 8: Živi mrtvaci slave 100. epizodu (FOTO)

Jedna od najpopularnijih serija današnjice, Živi mrtvaci (The Walking Dead) vraćaju se na AMC ove jeseni s osmom sezonom, u kojoj ćemo doći i do 100. epizode. Iako je sedma sezona krenula s rekordom u broju gledatelja koji su pogledali prvu epizodu, gledanost sedme sezone Živih mrtvaca završila je u slobodnom padu.

>> Živi mrtvaci u slobodnom padu: Gledanost serije sve manja i manja

Pad gledanosti ipak nije spriječio Žive mrtvace da dostignu magičnu brojku od 100 epizoda. Oko brojke 100 u Holywoodu već godinama postoji nešto magično, jer sve serije teže doći do 100. epizode prije nego što serija završi. U holivudskoj serijskoj prošlosti to je bilo zbog toga što je to bio potreban broj epizoda kako bi mogli ući u sindikat i dobivati novce na temelju prikazivanja serijala. No iako to više nije potrebno dostići, želja za brojem 100 nije prestala tinjati.

Kako bi proslavili snimanje 100. epizode, ekipa iz živih mrtvaca postavila je banner koji trenutno visi u San Diego Convention Centru, gdje traju pripreme za San Diego Comic-Con event koji će se održati ovog tjedna. Očekuje se kako će Živi mrtvaci (The Walking Dead) biti vrlo prisutni na eventu, a vjerojatno će objaviti i službeni datum izlaska premijere osme sezone. Twitter profil SimonsJacket objavio je sliku bannera:

Slika se sastoji od dvije fotografije Ricka Grimesa, jedna  predstavlja njegov originalni policijski identitet u seriji, a na drugoj strani imamo sliku divljeg Ricka. Na svakoj strani svakog Ricka nalaze se svi glavni likovi u poviesti Živih mrtvaca (The Walking Dead), uključujući mrtve, kao što su Merle, Sasha i Glenn. Također, uključeni su i novi likovi, kao što su Jesus, Negan, Jadis i King Ezekiel.

>> 10 mračnih serija za sve koji vole hejt

Ono što nam poster najviše pokazuje jest koliko se serija zapravo promijenila u posljednjih sedam godina, i koliko je likova prošlo kroz nju. Vjerujemo kako nas mnoge promjene očekuju i u osmoj sezoni, koja se na AMC vraća u listopadu 2017.

Komentiraj

Komentara