Ukinuti Castle, Nashville, Agentica Carter, Muppeti, Galavant…

E, da… Kad god se poveselimo nekom novom TV projektu, to znači da će za njega valjati napraviti mjesta u rasporedu, a to onda znači da se s nekim dragim nam serijama moramo zauvijek pozdraviti. Započela je velika čistka.

>> Castle juri prema tragediji? (VIDEO)

Nakon osam sezona nema više Castlea. Iako se Nathan Fillion obvezao na novu sezonu, ABC je ipak odlučio da za pisca/detektiva više nemaju mjesta. Nakon četiri godine morat ćemo se oprostiti i od Nashvillea, a iako nije nikakvo iznenađenje, službeno je ukinut i CSI: Cyber, posljednji izdanak franšize CSI.

>> Hayley Atwell ima novu ulogu, a što je s agenticom Carter?!

Nećemo se više družiti ni s Johnom Stamosom u Grandfathered, niti Robom Loweom u Rođenom odvjetniku. Jako nas boli što revival Muppeta nije prošao bolje i odlazi nakon samo jedne sezone, a isto se tako osjećamo zbog raspjevanih blesana iz Galavanta.

ABC je ukinuo i Agenticu Carter, što je bilo i za očekivati, jer je glavna glumica Hayley Atwell već ima glavnu ulogu u novoj seriji Conviction, koja je dobila narudžbu za punu sezonu.

>> Ted Danson odlazi iz CSI: Cybera, ima novu komediju

Neće dalje ni Druga prilika, kao ni Bordertown, Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life, The Family, Containment. S obzirom na to da sljedećeg tjedna trebamo doznati što sve američke televizije spremaju novo za jesen, očekujte težak vikend, ova sječa vjerojatno je samo početak.

Komentiraj

Komentara