Unbreakable Kimmy Schmidt 3: Izazovi, drame i humor stižu s novom sezonom (TRAILER)

Kimmy Schmidt je izašla iz podzemnog bunkera i uspjela se snaći u užurbanom ritmu New Yorka, a sada je pred njom nov i zastrašujuć izazov: odlazak na fakultet. Netflix je izbacio trailer za treću sezonu humoristične serije Unbreakable Kimmy Schmidt u kojem se naslovna heroina (Ellie Kemper) pita što učiniti nakon što je uspješno prošla kroz proces osnovnog obrazovanja. Prema onome što se dade iščitati iz video najave, čini se da će Kimmy poslušati Lillianin (Carol Kane) savjet u obliku odgovora na pitanje što joj je sljedeće za učiniti:

”Većina bijelih djevojaka odlazi na fakultet.”

>> Unbreakable Kimmy Schmidt (2015)

Studentski život za Kimmy će značiti suočavanje s totalno novim i iz njene perspektive apsolutno neobičnim situacijama poput molbe za potpisivanjem predseksualnog ugovora sa studentskim kolegom kojeg je tek upoznala, a u novoj će se sezoni nositi i s finalizacijom procesa rastave braka od pritvorenog, velečasnog supruga (Jon Hamm) u čemu će joj pomagati veteranka u tom polju – Jacqueline (Jane Krakowski). Svoje će privatne drame imati i Lillian i Titus (Tituss Burgess) koji će proispitivati svoje romantične odnose za koje smo mislili da su skladni, ali koji se u novoj sezoni počinju komplicirati.

>> Cannes 2017: Prestižni filmski festival napokon otvara vrata svijetu serija

Kreatori ovog humorističnog hita su komičarka Tina Fey i producent Robert Carlock, a u novoj će sezoni gostovati Laura Dern, Daveed Diggs, Rachel Dratch, Ray Liotta, Andrea Martin i Maya Rudolph. Od glumačkih lica koje smo u seriji već imali prilike vidjeti ponovno će se pojaviti i Fred Armisen, Anna Camp, Mike Carlsen, Josh Charles, David Cross i Amy Sedaris. Najbindžanija Netflixova serija na male se ekrane vraća 19. svibnja.

>> 5 proljetnih serija koje ne smijete propustiti

 

Komentiraj

Komentara