POWERLESS -- Pilot -- Pictured: (l-r) Danny Pudi as Teddy, Vanessa Hudgens as Emily, Christina Kirk as Jackie -- (Photo by: Chris Large/NBC)

Vanessa Hudgens kao nemoćna junakinja, John Lithgow optužen za ubojstvo

NBC je svojoj sljedećoj TV sezoni dodao dvije komedije, jednu koja se zafrkava na račun stripovskih serija, drugu koja isto čini sa svim krimi-dramama. Obje se mogu pohvaliti vrlo privlačnom glumačkoj ekipom.

>> Fox naručio Egzorcista, Smrtonosno oružje, još četiri serije

FOTO: Vanessa protiv superjunaka

Powerless za glavnu glumicu ima Vanessu Hudgens, koja igra Emily, prpošnu agenticu osiguranja specijaliziranog za naknadu šteta što ju nanesu superjunačke bitke. Emily će se suprotstaviti jednom važnom superjunaku i time i sama postati junakinjom – svog malog ureda punog čudaka. Powerless je smještena u svijet DC-jevih junaka, pa osjećamo pojavljivanje ili barem spominjanje Batmana, Supermana, Arrowa, Flasha…

>> Kako danas izgleda ekipa iz Trećeg kamenčića od Sunca

telithgow2
FOTO: John je optuženik kojeg je jako teško obraniti

Druga komedija zove se Trial & Error, a glavni je junak mladi njujorški odvjetnik Josh Segal (Nick D’Agosto, Harvey Dent iz Gothama), koji putuje na Jug preuzeti svoj prvi slučaj, obranu ekscentričnog profesora poezije (John Lithgow). Taj je optužen za ubojstvo svoje voljene supruge i posebno je “nadaren” za okretanje dokaza i indicija protiv samog sebe.

Komentiraj

Komentara