Večer rezervirana za smijeh: 5 komedija koje će vas razveseliti na Pickbox NOW

Slatke komedije služe tomu da nas razvesele, a na Pickbox NOW postoji nekoliko njih koje su idealne za to! Preporučujemo vam ovih pet filmova u kojima glume neki od najboljih glumaca današnjice – poput Salme Hayek, Keire Knightley, Scarlett Johansson i Julianne Moore. Provedite večer uz smijeh na Pickbox NOW.

>> TOP 6 europskih serija na Pickbox NOW

5. Kako postati latino lover (How To Be A Latin Lover) (2017.)

Maximo želi biti bogat a da ništa ne mora raditi pa zavodi starije bogate žene te se na kraju i oženi dvostruko starijom. 25 godina poslije umoran je od buđenja pokraj svoje 80-godišnje supruge koja ga odluči zamijeniti mlađim. Izbačen iz vile, završi u sestrinu stančiću te se uz pomoć nećaka pokušava domoći nove bogate mete.

Glumci: Eugenio Derbez , Salma Hayek, Kristen Bell

4. Middleton (At Middleton) (2013.)

Edith Martin i njezina nervozna kći Audrey dođu na turneju po Sveučilištu Middleton gdje su u obilasku i George Hartman i njegov nemotivirani sin Conrad. U jednom se trenu Edith i George izgube i odlutaju te se zbliže dok traže svoju grupu.

Glumci: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga

3. Ženski mozak (Female Brain) (2017.)

Istraživanje biokemije ženskoga mozga koje provodi neuroznanstvenica Julia prikazano je kroz odnose triju parova: Zoe i Grega čije karijere počnu utjecati na njihov brak, zatim Lise i Stevena koji žele začiniti svoj brak te Lexi koja stalno pokušava promijeniti svog dečka Adama. U međuvremenu Julijine moždane sinapse počnu pojačano raditi kad se njezinoj studiji pridruži zgodan subjekt…

Glumci: Whitney Cummings, Toby Kebbell, Beanie Feldstein

>> Na dužnosti (Line of Duty): 5 razloga zašto gledati BBC-jevu policijsku seriju

2. Zauvijek mlada (Laggies) (2014.)

Megan se uspaniči kada je njezin dečko zaprosi pa se na tjedan dana skrije kod svoje nove prijateljice, 16-godišnje Annike koja živi sa svojim ocem.

Glumci: Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Sam Rockwell

1. Don Jon (2013.)

Jon Martello uspješan je zavodnik koji svaku večer uspije osvojiti „desetku“. No ni najbolje veze za jednu noć ne usrećuju ga kao pornografija. Traži ispunjeniji seksualni život, a na putu će susresti dvije potpuno različite žene od kojih će naučiti mnogo o životu.

Glumci: Joseph Gordon-Levitt , Scarlett Johansson , Julianne Moore

>> Komedije gledaj odmah na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara