Veljača na TV1000

Na kanalu TV1000 gledatelje očekuje zanimljiva filmska premijera – Djeca čovječanstva. Osim toga tu su i zanimljivi naslovi kao što su Chuck, sada možete poljubiti LarryjaGolfbrejkerDvije sestre za kralja sa Scarlett Johansson i Natalie Portman u glavnim ulogama te nedjeljni specijal u veljači – Bromanse, koji donosi naslove poput SuperbadPineapple ExpressPoroci Miamija i  mnoge druge. Detaljan popis filmova koji će se kroz veljaču prikazivati na kanalu TV1000, pogledajte niže.

>> Castle: Svih osam sezona kriminalističke serije na Pickboxu

Djeca čovječanstva (Children of Men)

Ponedjeljak, 5. veljače u 20.30h

Žanr: Drama/ SF/ Triler

Redatelj: Alfonso Cuarón

Glumci: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, Chiwetel Ejiofor, Charlie HunnamGodina: 2006

Godine 2027. djeca se više ne rađaju jer su žene jalove, no bivši aktivist mora osigurati prijevoz žene, koja je nekim čudom zatrudnjela, do utočišta u kojem bi rođenje njezina djeteta moglo spasiti budućnost čovječanstva.

Chuck, sada možete poljubiti Larryja (I Now Pronounce You Chuck And Larry)

Ponedjeljak, 12. veljače u 20.30h

Žanr: Komedija/ Romansa

Redatelj: Dennis Dugan

Glumci: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Dan Aykroyd, Ving Rhames

Chuck Levine i Larry Valentine ponos su svoje vatrogasne postaje: dečki su uvijek zajedno i učinit će sve jedan za drugoga. Zahvalni Chuck dužan je Larryju jer mu je spasio život u požaru, a Larry će uslugu ”naplatiti” kad ga zakon spriječi da vlastitu djecu navede kao korisnike svog životnog osiguranja.

Golfbrejker (Happy Gilmore)

Ponedjeljak, 19. veljače u 20.30h

Žanr: Komedija/ Sport

Redatelj: Dennis Dugan

Glumci: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen, Carl Weathers, Frances Bay

Happy Gilmore je hokejaš čija karijera dobiva neočekivani obrat kada završi na profesionalnom golf turniru gdje džentlmensku igru pretvara u kontaktni sport.

Dvije sestre za kralja (The Other Boleyn Girl)

Ponedjeljak, 26. veljače u 20.30h

Žanr: Biografija/ Drama/ Romansa

Redatelj: Justin Chadwick

Glumci: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Eric Bana, Jim Sturgess, Mark Rylance

Ova povijesna drama prati oštru borbu sestara Mary (Scarlett Johansson) i Anne Boleyn (Natalie Portman), dok se trude steći naklonost kralja Henrika VIII.

Bromanse

Od nedjelje, 4. veljače u 19h

Svake nedjelje navečer, počevši od nedjelje, 4. veljače pa sve do nedjelje 11. ožujka, očekuje nas dvostruka ”bromansa”. Uživat ćete u filmovima Superbad, Mentori za nevolje, Ostani uz mene, Poroci Miamija, Pineapple Express i mnoge druge.

Komentiraj

Komentara