Veljača na Viasat Nature

Tijekom veljače Viasat Nature donosi specijal – veljača sa Superveterinarom. Slavimo sve u vezi sa ”Superveterinarom”. Svakog radnog dana pratit ćemo dr. Noela Fitzpatricka i njegov tim iz klinike Fitzpatrick Referrals, koji će sa svijetom podijeliti sve uspone i padove rada u veterinarskoj praksi. Vidjet ćete sve sezone seije ”Superveterinar” i posebne epizode ”Superveterinar: Bioničke priče”.

>> Dvije prijateljice i beba: Nova serija na Fox Life

Superveterinar (The Supervet)

Od ponedjeljka, 5. veljače u 14.30h, 5. sezona, Broj epizoda: 20 x 60 Minutaža

Žanr: Životinje/ Dokumentarni

Život u vrhunskoj veterinarskoj klinici, koja brigu o životinjama uzdiže na sasvim novu razinu, Fitzpatrick Referrals, posljednja je nada za britanske najbolesnije i ozlijeđene ljubimce. S dvjesto novih slučajeva mjesečno, od zečeva sa slomljenim nogama do pasa koji boluju od raka, Fitzpatrick Referrals jedna je od najvećih i najboljih veterinarskih klinika na svijetu.

Priča o svakoj bolesnoj životinji ima duboko ljudski podtekst. Karizmatični i duhoviti kirurg Noel Fitzpatrick vodi tim od stotinu sestara, fizioterapeuta i hidroterapeuta, a brojne operacijske sale, rehabilitacijski bazen i odjel za radiologiju, oduševili bi i ljudske pacijente. Serija prati Noela i njegov tim tijekom nekoliko mjeseci. Od francuskih buldoga koji ponovno uče hodati do psa kojem su u nogu ugradili metalne šipke u stilu Wolverinea, ova serija prepuna je neobičnih slučajeva i presretnih vlasnika koji su već bili izgubili svaku nadu.

>> Festival smijeha na Pickboxu

Spašavanje divljih medvjeda (Wild Bear Rescue)

Od subote, 3. veljače u 15h, 1. sezona, Broj epizoda: 12 x 30 Minutaža

Žanr: Priroda/ Dokumentarni

Njihova životna misija je spasiti izgladnjele i tužne medvjediće koji su ostali bez roditelja, osposobiti ih za samostalan život, a zatim ih pustiti natrag u divljinu. Langensovi iz Sjeverne Britanske Kolumbije vode jedan od najprometnijih rehabilitacijskih centara za medvjede i jedini su ljudi na svijetu koji imaju odobrenje za odgoj i puštanje grizlija.

Svaka nas epizoda vodi u spektakularnu divljinu Britanske Kolumbije te u sklonište za divlje životinje ”Northern Lights”. Svake godine obitelj nastoji spasiti i podizati na desetke mladunaca raznih vrsta medvjeda, sve dok sljedećeg proljeća ne dođe vrijeme da se vrate u divljinu.

Komentiraj

Komentara