Versailles (2015) – zanimljiva povijesna drama kreće početkom godine

Dobro došli u svijet moći i izdaje, ljubavi, požude i objave rata, gdje se dvorjani bore za kraljevu naklonost. Zanimljiva nova serija, povijesna drama Versailles (2015.) temeljena na istinitoj priči, kreće na novom kanalu Epic Drama u srijedu, 3. siječnja. Godina je 1667. i francuski kralj Luj XIV. napunio je 28 godina i napokon može samostalno upravljati svojim kraljevstvom. Opsjednut uspomenama na puč protiv svog oca, naručuje gradnju najljepšeg dvorca u Europi, Versaillesa.

>> Izaberi hranu i mi ćemo ti predložiti seriju!

Versailles (2015.)

Plemići žude za ulaskom u ovu raskošnu palaču, ne shvaćajući da je njezina svrha da ih se zarobi i kontrolira. Jedna od Lujevih glavnih meta njegov je mlađi brat Monsieur, feminizirani kicoš i nepobjedivi ratnik. Dvor je također i ljubavno bojno polje jer Lujeva kraljica, Marija Terezija, nastoji ukrotiti njegove zalutale poglede.

>> Vanja Černjul – upoznajte direktora fotografije najboljih svjetskih serija (INTERVJU)

Može li ponovno osvojiti njegovo srce i odvratiti ga od njegove ljubavnice, sestre engleskog kralja? Ovo je Versailles u svoj svojoj brutalnoj slavi. Prvu sezonu istinite povjesne drame Versailles (2015.) gledajte na kanalu Epic Drama od srijede, 3. siječnja u 21.50 h!

Versailles (2015.)

Redatelj: David Wolstencroft, Simon Mirren

Glumci: Stuart Bowman, George Blagden, Alexander Vlahos, Elisa Lasowski

Komentiraj

Komentara