Vesele raspuštenice dolaze na Fox Life

Od 12.veljače, od ponedjeljka do petka u 22:55 h na kanalu FOX Life 

Abby McCarthy (Lisa Edelstein) uspješna je autorica knjiga za samopomoć i guru za obiteljske odnose čiji se život u potpunosti mijenja kada otkrije kako je njezin naizgled savršen život zapravo potpuna laž. Nakon što javno prizna da se rastaje od supruga Jakea (Paul Adelstein), njezina karijera strmoglavo pada u ponor. Kako bi vratila kontrolu nad svojim životom, Abby utjehu traži kod svojih nedavno razvedenih prijateljica – Lyle (Janeane Garofalo) i Phoebe (Beau Garrett).

Ova nova zabavna serija Vesele raspuštenice s prikazivanjem započinje 12. veljače u 22:55 h na kanalu FOX Life.

 >> Dvije prijateljice i beba: Nova serija na Fox Life

Stvarajući iznova svoj život kao slobodna žena u 40-im godinama, Abby se nađe na putu samospoznaje, dok istovremeno pokušava spasiti svoju karijeru, ponovno krenuti na spojeve te otkriti svoj novi identitet kao slobodna žena.

>> Festival smijeha na Pickboxu

Istovremeno, Abbyna prijateljica Lyla nađe se u novoj situaciji nakon što provede noć s bivšim mužem. Kako bi utješila najbolje prijateljice, Phoebe ih odluči povesti na ludi vikend u Vegas, a to može značiti samo jedno – Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu…

U glavnim ulogama: Lisa Edelstein kao Abby McCarthy, Beau Garrett kao Phoebe, Necar Zadegan kao Delia i Paul Adelstein kao Jake.

Komentiraj

Komentara