Viasat Explore premijere donose adrenalinske priče

Viasat Explore u drugoj polovici svibnja donosi adrenalinske emisije, poput poznatih Vratolomnih znanosti i Teže nego što izgleda serijala.

>> Viasat History premijere u svibnju

Garaža na kraju svijeta (Last Stop Garage)

Od četvrtka 24. svibnja u 21.45

Protagonisti serije živopisna su ekipa genijalnih mehaničara koji rade u obiteljskoj garaži ”CRB Automotive” u North West Riveru, jednom od najudaljenijih mjesta na Istočnoj obali. Služeći se katkada upitnom domišljatošću, pametni stručnjaci za automobile izvode svoje ”mehaničarske” čarolije popravljajući i izrađujući što god je potrebno građanima tog zabačenog gradića s 553 stanovnika. Baš kao što se zajednica oslanja na njih, mehaničari se oslanjaju na ekscentrične mještane koji im mogu ponuditi mudrost, rezervne dijelove i pomoć.

Vratolomna znanost (Stunt Science)

Od srijede 30. svibnja u 21.45

Ova nam serija predstavlja najnevjerojatnije priče i videosnimke vratolomija, šala i kućnih pokusa snimljenih kamerom. Serija zatim razdvaja komponente najšokantnijih i iznenađujućih manevara, detaljno objašnjavajući kako su trikovi, koji izazivaju mučninu, u konačnici izvedeni te kako su upravo najnevjerojatniji pothvati mogli itekako poći po zlu. Zabavno, neočekivano i poučno… Serija će pratiti one koji su u središtu najlukavijih vratolomija kako bismo iz prve ruke čuli što su mislili… ili uopće nisu mislili!

Teže nego što izgleda (Tougher Than It Looks)

Od nedjelje 20. svibnja u 18.30

Koliko je teško izvesti neke od najtežih, najneobičnijih i najopasnijih zadataka na planetu? Je li teže nego što izgleda? Andrew Younghusband vraća se u drugoj sezoni da bi otkrio to iz prve ruke, dok zalazi u svijet zastrašujućih visina, ekstremnih sportova, teških zanata, malih prostora i neobičnih hobija.

>> Magične riječi iz Pickboxa: Gledajte besplatno serije i filmove na novoj platformi

Komentiraj

Komentara