Viasat Nature: Nove zabavne emisije o prirodi u siječnju

Viasat Nature početkom siječnja donosi vam dvije zanimljive emisije. Jednu za ljubitelje pasa – Moj pas i ja: Veliko natjecanje (12.siječnja) a druga emisija posvećena je tajnama T-Rexa, od njegovog kretanja, osjetila, inteligencije i ugriza Ponovno otkrivanje T-Rexa (13.siječnja).

Moj pas i ja: Veliko natjecanje (Me And My Dog: The Ultimate Contest)

Premijera u subotu 12. siječnja u 17h

Žanr: Dokumentarni/ priroda/ zabavna emisija

U sjajnom natjecanju koje vodi Chris Packham osam ljudi vidjet će što sve mogu postići kad se udruže sa svojim psima. Natjecanje se održava na izuzetno lijepom području sa zahtjevnim terenima, Lake Districtu u sjeverozapadnoj Engleskoj, a izazovi, između ostalog, uključuju penjanje po stijenama i plivanje u divljini. Ekipe tijekom natjecanja osvajaju bodove, a svaki izazov testira njihovu kondiciju, inteligenciju i timski rad. Četiri tima koja ostanu u finalu suočavaju se s posljednjim izazovom: ljudskim i psećim triatlonom.

>> Premijere dokumentarnih serija u siječnju na Viasat History

Ponovno otkrivanje T-Rexa (Rediscovering T-Rex)

Nedjelja, 13. siječnja u 17h

Žanr: Dokumentarni/ priroda/ povijest

U ovoj vas posebnoj emisiji vodimo na uzbudljivo istraživačko putovanje o tajnama super-grabežljivca planeta Zemlje, Tyrannosaurus Rexa. Uz pomoć najnovijih revolucionarnih paleontoloških otkrića, vrhunske tehnologije i komparativnog proučavanja današnjih životinja, redefinirat ćemo tog legendarnog dinosaura. Otkrit ćemo vam kako je T-Rex doista izgledao i zvučao, kako se kretao i kojom brzinom. Također ćemo doznati nešto više o njegovu zloglasnom ugrizu, inteligenciji, njegovim osjetilima pa čak i o njegovoj društvenoj strani. Holivudski mitovi napokon su ogoljeni i sada možemo otkriti zapanjujuću istinu o životinji za koju smo svi mislili da je znamo i volimo.

>> The ABC Murders: Izašao prvi trailer, John Malkovich u ulozi Poirota (VIDEO)

Komentiraj

Komentara