Viasat Nature specijal vas vodi na put kroz prirodu

Oko svijeta s kanalom Viasat Nature – Svakog ponedjeljka do petka između 18.00 i 20.00

„Oko svijeta s kanalom Viasat Nature“ naziv je specijala koji će se odvijati radnim danima od 18 – 20 sati, a prikazat će najgledanije i najljepše emisije na Viasat Nature kanalu. Emisije u pitanju ugostile su za voditelje poznate persone poput Dominica Monaghana i Paula O’Gradyja – miljenike publike.

Otputujte na egzotične lokacije diljem svijeta sa Steveom Backshallom, Dominicom Monaghanom, Nigelom Marvenom, Lucy Cooke, Benom Fogleom i Paulom O’Gradyjem!

Divlje stvari s Dominicom Monaghanom

U ovoj originalnoj putopisnoj seriji pratimo glumca Dominica Monaghana dok lovi najopasnija i najspektakularnija bića na planetu.

>> Otkrijte Italiju i saznajte nešto više o azijskoj povijesti na Viasat History

Opako!

Dobitnik nagrade BAFTA prirodoslovac Steve Backshall putuje svijetom u potrazi za najopasnijim i najubojitijim bićima koja nastanjuju naš planet. Predstavlja mnoge smrtonosne životinje među kojima i najveću zmiju otrovnicu u Australiji, divljeg morskog psa bika i vrhunskog namibijskog grabežljivca lava. Backshall prkosi smrti istražujući podmorje u ovoj uzbudljivoj dokumentarnoj seriji.

Divlji Filipini Nigela Marvena

Mnoga stvorenja na Filipinima do sada nikada nisu bila snimljena; ova se serija služi vrhunskom opremom da bi nam otkrila nevjerojatna prirodna bogatstva Filipina.

Razgovarajte sa životinjama

Lucy Cooke je zoologinja i istražuje životinje. Susreće se sa znanstvenicima iz cijelog svijeta koji utiru nove puteve u proučavanju životinjske komunikacije.

Velika migracija

Ben Fogle putuje u Serengeti, Tanzaniju i nacionalni park Maasai Mara. Ove legendarne destinacije dom su doista izuzetnog prirodnog spektakla: velike migracije.

Paul O’Grady i ljubav prema životinjama

U ovoj dvodijelnoj seriji Paul O’Grady kreće u Indiju da bi spasio i rehabilitirao neke od ugroženih životinja te zemlje.

Psi: Nevjerojatna životinjska porodica

Patrick Aryee putuje na mjesta daleko od civilizacije, od brazilskih prašuma, preko sjevernoameričkih prerija i afričkih pustinja, da bi u prirodi pronašao najopasnije i najkarizmatičnije divlje pse.

>>Tjedni pregled kratkih vijesti: Sacha Baron Cohen i novi show, Castlevania, Alien, Better Call Saul, Sluškinjina priča…

Komentiraj

Komentara