Video: Teaser za drugu sezonu Pravog detektiva

Mjesecima mi već pišemo o drugoj sezoni Pravog detektiva, a evo se sad napokon primičemo datumu emitiranja i imamo i prve snimke iz serije. Najprije, službeni opis i pripadajuće zvjezdane uloge:

Bizarno umorstvo udružit će troje policajaca i kriminalca, a svatko će od njih manevrirati kroz mrežu urote i izdaje na sprženoj kalifornijskoj zemlji. Colin Farrell je Ray Velcoro, korumpirani detektiv u industrijskom gradiću Vinci. Vince Vaughn igra Franka Semyona, kriminalca i poduzetnika čija je cijela poslovna operacija u opasnosti, dok se njegova supruga i najbliža saveznica (Kelly Reilly) bori i s njegovim i vlastitim odabirima. Rachel McAdams je Ani Bezzerides, detektivka koja je često u sukobu sa sustavom kojem služi, a Taylor Kitsch igra Paula Woodrugha, ratnog veterana i policajca na motociklu koji otkrije mjesto zločina što potakne istragu u koju su uključena tri odjela snaga reda i zakona, brojne kriminalne skupine i milijarde dolara.

Druga sezona počinje u nedjelju, 21. lipnja, a u teaseru se mogu vidjeti napete situacije, još napetija lica protagonista i brkovi koji nekako nagrđuju lice Colina Farrella:

Komentiraj

Komentara