History

Vikinzi: Fotke iz sezone 5 najavljuju ratno stanje

Vikingška se priča sve više zahuktava! Izašle su nove fotografije popularnih Vikinga (Vikings) koje najavljuju petu sezonu! Jonathan Rhysa Meyers kao Bishop Heahmund, Alexander Ludwig kao Bjorn Ironside i Alex Høgh Andersen kao Ivar the Boneless glavni su protagonisti. Nova sezona, koja će imati 20 epizoda, premijerno će se prikazati na na streaming servisu Pickbox kod nas, i na kanalu History u svijetu 29. studenog 2017., a u njoj ćemo pratiti sinove pokojnog Ragnara Lothbroka (Travis Fimmel), te Heahmunda — ekstremno religioznog ratnika svećenika.

>> Želiš postati Viking? Škola u Norveškoj već je počela!

U prošloj smo sezoni vidjeli kako se Ivar mijenja iz maminog sina u brutalnog ubojicu. Pridružuje se svojoj braći u osveti Ragnarove smrti. Zadnji trenuci posljednje epizode bili su najnapetiji – Heahmund i  njegovi krćanski ratnici krenuli su prema Ivaru. U novom intervjuu za EW, kreator serije Michael Hirst pričao je o novoj sezoni, te o tome kako prolazi snimanje. Rekao je kako će se graditi grad York, u kojemu će se odvijati bitka između Ivara i Heahmunda.

>> 7 najkul TV brada na koje ćete okinuti

Bacite oko na fotke iz nove sezone Vikinga:

JONATHAN HESSION/HISTORY
JONATHAN HESSION/HISTORY
JONATHAN HESSION/HISTORY

>> Igra prijestolja (Game Of Thrones): Nova sezona dolazi u nedjelju!

Nova sezona mogla biti biti vrlo zanimljiva, Ivar dolazi u fokus kao glavni lik, opasni novi neprijatelj vreba. Nova situacija, bez Ragnara kojeg smo pratili kroz četiri sezone, zasigurno će donijeti mnoge promjene. No kakve nas promjene čekaju, tek ćemo vidjeti krajem 2017.

Komentiraj

Komentara