History

Vikinzi: Potvrđen dolazak šeste sezone!

Popularnu dramsku seriju Vikinzi (Vikings), uoči premijere pete sezone koja će kod nas biti dostupna na streaming servisu Pickbox, History je obnovio za još jednu dodatnu sezonu. Šesta sezona sastojat će se od 20 novih epizoda, a produkcija će početi ove jeseni u Irskoj.

Prva polovica pete sezone premijerno će se prikazati 29. studenog, a gledateljima iz Adria regije nova sezona će biti ekskluzivno dostupna putem streaming servisa Pickbox, koji će nove epizode prikazivati nekoliko sati nakon američke premijere, svakog četvrtka. Kako je nova sezona podijeljena u dva dijela, druga polovica sezone emitirat će se 2018. godine.

>> Vikinzi: Fotke iz sezone 5 najavljuju ratno stanje

Popratna zanimljiva vijest je kako će glumica Katheryn Winnick, koja glumi Lagerthu, prvi puta režirati jednu od epizoda u šestoj sezoni.

History

>> 12 novih serija: bogata jesenja shema na Pickboxu

Osim Katheryn Winnick, glumačku postavu nadolazeće pete sezone čine Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig, Alex Høgh Andersen, Jordan Smith, Marco Ilso i Jonathan Rhys Meyers kao Bishop Heahmund.

Tvorac serije, scenarist i izvršni producent je Michael Hirst. Radi se o irsko-kanadskoj koprodukciji, a izvan Irske i Kanade, svjetski distributer Vikinga (Vikings) je MGM.

“Bilo mi je zadovoljstvo i privilegija raditi s Historyjem i MGM-om posljednjih pet sezona i 68 epizoda Vikinga. Sada smo spremni započeti produkciju 20 epizoda šeste sezone u kojima će gledatelji vidjeti veliko i neočekivano otkrivenje. Mnogo je razloga zašto volim ovu seriju, ne samo zbog predanosti i kreativnosti svih uključenih, nego više zbog duha koji gura ovaj cijeli projekt – ovo je jedna od najsretnijih i najautentičnijih produkcija na kojima sam ikad radio. I tako plovimo dalje.” rekao je tvorac serije Michael Hirst.

History

Četvrtu sezonu Vikinga u prosjeku je pogledalo 7,8 milijuna gledatelja, i to po epizodi.  Sve sezone popularne dramske serije Vikinzi (Vikings) stižu na streaming servis Pickbox 1. listopada, što je taman dovoljno vremena da ponovno pogledamo sve prije premijere pete sezone!

Komentiraj

Komentara