Vikinzi – Ragnar vs. Rollo: Pobjednik je… (SPOJLERI)

Noćas je završio prvi dio četvrte sezone Vikinga. Kad će sljedećih 10 epizoda ne zna se, vjerojatno u jesen, a to znači da imamo jako puno vremena razmišljati o događajima iz zadnje epizode te spekulirati o tome što se zapravo zbilo i što će dalje biti. Spojleri su veliki.

>> Vikinzi: Upoznajte odraslog Ivara

Sukob koji se dugo sprema napokon se i dogodio: za još jedne opsade Pariza Ragnar i Rollo konačno se obračunaju. Pobjedu iznese Rollo, pa se teško ranjeni Ragnar, još gore ozlijeđena Lagertha, Bjorn, Floki i ostali povlače prema Kattegatu.

Tu smo došli do jučer spominjanog vremenskog skoka. U Ragnarovoj domovini upoznajemo njegove odrasle sinove, a ne zna se gdje je veliki vođa nestao prije svih tih godina. Kad se u samoj završnici pojavi kao omrznuti lik, Ragnar izaziva da se javi onaj tko misli da je dovoljno hrabar ubiti ga i proglasiti se kraljem.

>> Vikinzi: ustati ili odustati? Četvrta sezona je počela!

I s tim smo otišli na “odmor”. Ako se slučajno brinete i pitate, Lagertha je živa. Autor Michael Hirst kaže da mu ne pada na pamet ostati bez tako vrijednog lika, pa smo mu zahvalni. Sve ostale rasplete morate čekati, kao i mi. U međuvremenu, tješite se uz prve tri sezone Vikinga na Pickboxu.

Komentiraj

Komentara