Vikinzi završavaju šestom sezonom, producenti već pripremaju novu, spinoff seriju

Kraj popularne povijesne sage bliži se kraju. Vikinzi, koje pratimo već niz godina, polako idu prema završetku svoje pustolovine. I dok još probavljamo dijelove pete sezone, koju nastavljamo pratiti, u medije je stigla vijest o zaokruživanju šeste sezone, koja će ujedno biti i posljednja.

>> The ABC Murders: Izašao prvi trailer, John Malkovich u ulozi Poirota (VIDEO)

Još jedna sezona…

No, na svu sreću, za tvrdokorne fanove serije, Vikinzi se ipak neće zaustaviti tek tako. Naime, History, MGM i Michael Hirst navodno već rade na novoj seriji, koja bi trebala funkcionirati kao spinoff Vikinga. Sve što se za sada zna o spinoffu, jest to da bi trebao biti produžetak originalne serije, te da bi tako trebao proširiti priču i vikinški univerzum.

Prvi dio šeste sezone trebao bi izaći na jesen 2019., dok bi drugi dio posljednje sezone trebao izaći u prvoj polovici 2020. godine. I u posljednjoj će sezoni Vikinzi nastaviti s praksom izlaženja u dva dijela, što se do sada pokazalo uspješnim receptom. Šesta je sezona zaokružena i spremna za naknadnu produkciju. U međuvremenu, moćne Vikinge pratimo na Pickboxu.

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

Komentiraj

Komentara

Tags