ABC/Pickbox

Vraške sluškinje – okružene luksuzom i bogatstvom koje neće nikada imati

Četiri sluškinje latinskog podrijetla rade za najbogatije obitelji na Beverly Hillsu, znaju sve njihove (prljave) tajne i sanjaju o boljem životu i vlastitom biznisu. Dobra vijest je što sve sezone možete pronaći na domaćem streaming-servisu Pickbox.

Što sve podrazumijeva posao sluškinje na Beverly Hillsu? Čišćenje prašine, pranje rublja, pospremanje kreveta, laštenje srebrnine? Ili čišćenje nakon razuzdanih zabava milijardera i zadovoljavanje intimnih potreba poslodavaca.

Paula Garces tumači sluškinju Floru Hernandez čiji poslodavac umire nasilnom smrću. U međuvremenu, Zoila Diaz (Judy Reyes) želi poštedjeti svoju poslodavku Genevieve Delatour (Susan Luci) od kraha života dok istodobno pazi svoju kćer Valentinu (Edurne Ganem) koja se zaljubila u Delatourina sina.

U kućanstvu pjevača Alejandra Rubija (Matt Cedeño) seksepilna Carmen (Roselyn Sanchez) pokušava nagovoriti svog šefa da joj pomogne u njezinoj glazbenoj karijeri. Rosie (Dania Ramirez) radi u disfunkcionalnoj obitelji pokušavajući istodobno svog sina iz Meksika dovesti u SAD. Nova sluškinja Marisol Duarte (Ana Ortiz) počela je raditi za tek vjenčane Stappordove…

>> Nove serije u Pickbox videoteci

Kreator serije je Mark Cherry, tvorac televizijskog hita Očajne kućanice, dok je jedna od izvršnih producentica glumica Eva Longoria, zvijezda Očajnih kućanica, koja se u Vraškim sluškinjama pojavila u cameo-ulozi kao fiktivna verzija same sebe. Longoria je portretirala jednu od glavnih protagonistica Gabrielle Solis – koja je i jedan od glavnih likova iz Očajnih kućanica.

>> Grey’s Anatomy – vruće gostovanje Bethany Joy Lenz

Sve sezone Vraških sluškinja dostupne su od danas na Pickboxu. Za slične sadržaje posjetite pickbox.tv i pickbox.hr i provjerite bogatu ponudu najnovijih hit-serija poput serija Skandal, Uvod u anatomiju i Nashville.

Komentiraj

Komentara