Vrući siječanj na Pickboxu uz 5 ekskluzivnih premijera

Posljednje sezone Nashvillea i Skandala (Scandal), treća sezona popularne britansko-francuske uspješnice Tunel (Tunnel), finale sezone Deset dana (Ten Day in the Valley) te finale prvog dijela pete sezone Vikinga (Vikings) noviteti su u siječnju na internetskoj videoteci Pickbox.

Gledatelji Pickboxa ovoga siječnja imat će priliku pratiti čak pet premijera koje će se prikazivati tek nekoliko sati nakon američke, odnosno britanske premijere. Riječ je o hit-serijama koje imaju visoke brojke gledanosti i velike baze obožavatelja zahvaljujući vrhunskim scenarijima i kvalitetnim kadrovima.

5. Nashville

IMDb ocjena: 7,7

Rotten Tomatoes: 92 %

Ukupan broj epizoda: 124

Istaknuta imena: Hayden Panettiere, Charles Esten, Clare Bowen, Jeffrey Nordling

Popularna američka country-drama glazbeni je spektakl koji okuplja zanimljiva glumačka imena. O njezinoj popularnosti govori i činjenica kako su je obožavatelji, takozvani „Nashiesi“, spasili od otkazivanja organiziranjem kampanje na Twitteru i e-mailu. Nashiesi su uspjeli, a Nashville 5. 1. kreće u televizijski eter s posljednjom, šestom sezonom. Šesta sezona donosi dva nova lika i povratak pet starih lica. Za one koji kaskaju za provjerenim serijskim hitovima dobra je vijest što Pickbox u svojoj ponudi ima kompletne epizode svih sezona Nashvillea.

4. Skandal (Scandal)

IMDb ocjena: 7,8

Rotten Tomatoes: 94 %

Ukupan broj epizoda: 124

Istaknuta imena: Kerry Washington, Scott Foley, Darby Stanchfield, Joshua Malina

Jedna od najboljih političkih drama i još jedna u nizu uspješnica Shonde Rhimes bliži se kraju. Uz dostupne sve epizode prethodnih sezona, Pickbox će ekskluzivno za regiju i nekoliko sati nakon Amerike prikazivati i posljednje epizode od 22. siječnja. Sedma sezona fokusirat će se na Oliviju Pope kao šeficu ureda predsjednice SAD-a; nije naodmet podsjetiti kako je Olivijin lik modeliran dijelom prema Judy Smith, kriznoj menadžerici iz administracije Georgea Busha, starijeg. Smith je često predstavljana kao najbolja spin-osoba koja je provela 20 godina popravljajući nizove nemogućih situacija i narušenih ugleda poznatih političara.

3. Tunel (Tunnel)

IMDb ocjena: 7,8

Rotten Tomatoes: 83 %

Ukupan broj epizoda: 24

Istaknuta imena: Clémence Poésy, Stephen Dillane, James Frain, Jack Lowden, Joseph Mawle

Tunel je britansko-francuska inačica dansko-švedske serije Most. Kriminalistička je to drama nabijena adrenalinom i kompliciranim osobnostima. Britanski inspektor i francuska zapovjednica primorani su surađivati na rješavanju slučajeva koji se događaju na britansko-francuskoj granici unutar Eurotunela. Svaka sezona posvećena je jednom zločinu, što osigurava priču koja se razvija postupno i intrigantno. Uz već dostupne dvije sezone ove kriminalističke uspješnice, svakog petka u siječnju emitirat će se i nove epizode treće sezone usporedno s britanskom premijerom.

2. Vikinzi (Vikings)

IMDb ocjena: 8,6

Rotten Tomatoes: 93 %

Ukupan broj epizoda: 69

Istaknuta imena: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard

Ovu povijesnu dramu ne treba posebno predstavljati, zar ne? Inspirirana sagama o Ragnaru Lothbroku, peta sezona izazvala je pravu pomamu, oborila je rekorde gledanosti te dokazala da ima Vikinga i nakon Ragnara. Radnja pete sezone odvija se na čak trima kontinentima, bavi se mnogim tabu-temama u određenim krugovima (primjerice – paganizam), a pratiti je možete svakog četvrtka. Uz premijerno prikazivanje pete sezone, na Pickboxu su dostupne i ostale epizode. Malo upozorenje: 25. siječnja emitirat će se 10. epizoda nove sezone, a nakon toga Vikinzi idu na pauzu.

1. Deset dana (Ten Days in the Valley)

IMDb ocjena: 6

Rotten Tomatoes: 78 %

Ukupan broj epizoda: 10

Istaknuta imena: Kyra Sedgwick, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Erika Christensen

Američka dramska serija Deset dana bavi se životom televizijske producentice koja katkad voli popiti i uvući koju bijelu liniju koja će je održati budnom kako bi završila skripte na vrijeme i kako ne bi zavlačila produkciju. Jedne noći njezina mlada kći nestaje usred noći, što pokreće dodatan kaos u njezinu životu. Kyra odlično nosi ulogu zabrinute majke i utjelovljuje scenarij koji roditeljima ledi krv u žilama. 7. siječnja očekuje se premijera finala sezone s čak dvjema epizodama.

Uvod u anatomiju, Wallander i Mladi djed neki su od noviteta koje nudi Pickbox. Potpunu ponudu  novih televizijskih serija provjerite na Pickboxovoj službenoj stranici.

Komentiraj

Komentara