Vukovi Berlina: Nova miniserija kreće na kanalu Epic Drama

Premijera u petak 28. prosinca u 21h na Epic Drama

Trodijelna drama Vukovi Berlina (Wolves of Berlin) smještena je u poslijeratni Berlin nagrađena je nagradom Emmy za najbolju televizijsku miniseriju. Usto, serija je osvojila brojne nagrade na dodjelama nagrada German Television Awards, Adolf Grimme Awards te na televizijskom filmskom festivalu u Monte Carlu.

>> Blagdani na Viasat History kanalu

Ova priča o prijateljstvu, ljubavi i izdaji proteže se desetljećima, a govori o šestero prijatelja koji pokušavaju preživjeti i napredovati u životu. Poslije Drugog svjetskog rata Berlin je u ruševinama. Podijeljen je na četiri dijela, ispresijecan granicama, a na snazi su policijski sat, zamračenja i blokade. Sve se pretvara u valutu: seks, cigarete, čokolada i obiteljski nakit.

>> E.T.: Najsimpatičniji vanzemaljac ikada na TV1000

Pod neprekidnim brujanjem savezničkih aviona, skupina prijatelja formira kliku nazvanu ‘Vukovi’ te se zariče na vječno prijateljstvo. Svatko od njih obilježen je ratom na drukčiji način. Bernd je trgovac koji se ničeg ne boji, a Židov Jakob preživio je holokaust i sada namjerava preživjeti i poslijeratnu Njemačku. Obojica se bore za Lottino srce, a ona sanja o karijeri pjevačice. Krug zatvaraju drska Silke koja voli život, Kurt koji ima veliko srce, ali ništa ne zna zadržati za sebe te Ralf, Lottin žilavi mlađi brat.

Redatelj: Friedemann Fromm, Christoph Fromm
Glumci: Barbara Auer, Johanna Gastdorf, Axel Prahl, Matthias Brandt, Florian David Fitz

Komentiraj

Komentara