Walking Dead: U pripremi i treća serija, snimanje kreće uskoro

Živim mrtvacima nema kraja. Svijet koji je stvorio Robert Kirkman širi se pod okriljem AMC-ja, koji u zombijima vidi potencijal za višegodišnju produkciju serijskoga sadržaja. AMC-jevi planovi o širenju franšize poznati su već neko vrijeme. Sada je stigla potvrda treće serije, koja se nalazi u završnoj fazi pripreme.

>> Fear the Walking Dead: Objavljen prvi trailer pete sezone, vraćaju se i neka poznata lica (VIDEO)

Snimanje serije koja će izaći nakon prve, “originalne” serije Walking Dead, i druge, mlađe serije Fear the Walking Dead, kreće na ljeto. U fokusu će biti dvije protagonistice, koje pripadaju prvoj generaciji koja je odrasla tijekom apokalipse, odnosno u svijetu prepunom zombija i različitih klanova preživjelih ljudi. Kao i u prijašnje dvije serije, razni likovi zauzimaju različite pozicije – heroji, zlikovci, budući zombiji.

Seriju su oblikovali Scott GimpleMatt Negrete. Potonji će biti i showrunner projekta. S AMC-ja su stigle poruke oduševljenja – kompanija je itekako zadovoljna time što se franšiza širi i što će se obogatiti još jednim naslovom. Obećali su likove kakve dosad još nismo upoznali u postojećim serijama. Vidjet ćemo kako će na to reagirati gledatelji serija, i fanovi Kirkmanove priče.

>> Žrtva i Mary ubija ljude: Dvije krimi premijere na Pickbox TV kanalu

Komentiraj

Komentara