Westworld: Aaron Paul postaje prvotimac serije!

Nakon pada gledanosti, tvorci Westworlda odlučno koračaju dalje. Treća sezona se polako razvija, smjer je već ucrtan, a koncept i dalje zadržava stanovitu kompleksnost koja krasi seriju od samoga početka. Upravo je kompleksnost narativa izazvala solidan broj kritika, kako fanova, tako i medija. Čini se da su showrunneri prešli preko svega toga i nastavljaju svoj put onako kako su ga i zamislili. U tom pogledu, simptomatična je i najnovija akvizicija Westworlda.

>> 5 fantastičnih glumačkih transformacija kroz serije

Novo i dobro poznato lice

Nova akvizicija Westworlda je jedno dobro, jako dobro, poznato lice. Aaron Paul, glumac čiji lik i djelo ne treba detaljno predstavljati, ulazi u Westworldovu arenu. Nije još sasvim jasno koju će poziciju zauzeti i na čijoj će strani zaigrati. No, ono što je sigurno, jest to što Westworld ovom akvizicijom dobiva jednu kvalitetnu glumačku figuru koja upotpunjuje ionako blistav i impresivan glumački repertoar.

Serijski mediji pokrenuli su diskusiju o budućoj Paulovoj ulozi – hoće li biti čovjek, ili ‘host’, ili nešto između? Odgovora, dakako, još nema. Za dodatna pojašnjenja i malo svjetla oko treće sezone morat ćemo pričekati još neko vrijeme. Iz HBO-a te iz producentskog tabora nema konkretnih informacija o razvoju i aktualnom stanju treće sezone ovog popularnog naslova. Kreatori serije najavili suradikalnu promjenu‘ i neočekivani pomak u nadolazećim epizodama. U tom pogledu, Paulov angažman postaje još tajanstveniji, a na tom tragu nećemo pogriješiti mnogo ako kažemo da je njegov dolazak u Westworld – dobrodošlo osvježenje.

>> Uzbudljiva jesen na Pickboxu: ruska serija Crvena kraljica, izraelska serija When Heroes Fly, nove epizode Get Shorty…

Komentiraj

Komentara