Westworld, Insecure i Divorce: HBO naručio nastavke najgledanijih jesenskih serija

Odlične vijesti za ljubitelje HBO-ovih serijskih poslastica: najgledanije serije koje su svoje premijere imale ove jeseni, zaslužile su i svoje nastavke, potvrdio je Casey Bloys, glavni čovjek HBO-ovog programa. Bloys je prilikom objave ove super vijesti naglasio da je htio pričekati nekoliko tjedana nakon prikazivanja serija kako bi bio siguran koliko su zaista dobro primljene kod publike i kritike, a rezultatima je zadovoljan jer mu se čini da su sva tri uratka njegove televizijske kuće uspjela doprijeti do gledateljstva koje je uzbuđeno, i do kritičara koji su blagonakloni.

>> ANDROIDI, KAUBOJI I ANTHONY HOPKINS U NOVOJ SERIJI HBO-A (FOTO)

>> WESTWORLD: SPREMNI ZA ORGIJE?

Među obnovljenim serijama najgledanija je i najpopularnija znanstveno fantastična serijska vožnja tematskim parkom Westworld (Stari Divlji zapad), koja je, s ukupnim gledateljstvom koje je procijenjeno na 11, 7 milijuna po epizodi, opravdala očekivanja i približila se drugoj uspješnici ove kuće – Igri prijestolja (Game of Thrones). Druga je sezona zasluga kako odličnog glumačkog, tako i producentskog tima, koji jedva čekaju nastaviti s radom. Loša je vijest samo ta što je produkcijski proces rada na ovakvom tipu serije iznimno kompleksan i dugotrajan, pa je i sam Bloys izrazio sumnje u prikazivanje serije prije 2018. godine.

>> TOP 7 FILMOVA O ODNOSU ČOVJEKA I TEHNOLOGIJE

>> AMERICAN WOMAN: ALICIA SILVERSTONE – GLAVNA GLUMICA NOVE ŽENSKE DRAMEDIJE

Sljedeća serija koju su dobri ljudi iz HBO-a odlučili podržati s još najmanje 10 epizoda je i simpatična dramedija Insecure (Nesigurna), čija je koautorica i glavno lice Issa Rae najprije započela s objavljivanjem svojih videa na Youtubeu, da bi ju potom HBO-ova ekipa zamijetila i ponudila joj priliku da svoj talent, iskrenost i humor pretoči u format s pedigreom. Serija broji znatno manju publiku od Westworlda, no ista ni ne pretendira na široko gledateljstvo, već se obraća prvenstveno mladim afro-američkim ženama, te želi progovoriti o njihovim iskustvima prijateljstava, ljubavnih odnosa i karijera u suvremenom američkom društvu. Insecure i Issa Rae na ekrane se vraćaju u ovo vrijeme sljedeće, 2017. godine.

>> INSECURE: NOVA KOMEDIJA NA HBO-U (TRAILER)

>> FOTO: SARAH JESSICA PARKER – UPRAVO RAZVEDENA

Drugu će sezonu dobiti i Divorce (Razvod), serija koja je na male ekrane vratila Saru Jessicu Parker, zvijezdu klasika Seks i grad (Sex and the City), kojoj je ovo prva velika serijska uloga nakon one s kojom se i proslavila prije 12 godina. Divorce je ostvario gledanost od 4,4 milijuna gledatelja po epizodi, a Bloys je izrazio zadovoljstvo serijom kojoj je Parker i izvršna producentica, i to zato jer ista pokriva jednu veoma ozbiljnu temu koja je napokon dobila svoj suvremeni prikaz na nekoj televiziji. Tri obnovljene serije postale su novi prepoznatljivi brendovi HBO-a, pa ćemo osim sljedećih 10 epizoda koje je svaka od njih dobila, najvjerojatnije uživati u još mnogo nastavaka. Veselimo se!

>> SARAH JESSICA PARKER ŽELI RAZVOD (TRAILER)

Komentiraj

Komentara