You Vs. Wild: Stiže interaktivna serija s Bearom Gryllsom, objavljen i interaktivni teaser (VIDEO)

Nakon uspjeha interaktivne epizode Black Mirrora, Netflix nastavlja razvijati svoj interaktivni program. Popularna je serija Charlieja Brookera izazvala ogroman interes publike, što streaming gigant, koji se u posljednje vrijeme isprofilirao i po kvalitetnoj filmskoj produkciji, nije zanemario. Čini se da je Netflix odlučio odlučnim korakom krenuti u smjeru interaktivnosti. Na redu je – Bear Grylls.

>> Into the Badlands: Teaser najavaljuje borbenu treću sezonu (VIDEO)

Grylls spreman za nove interaktivne avanture

Nova interaktivna serija nosi naziv You Vs. Wild. Donedavno smo Gryllsa gledali kako se samostalno bori i preživljava, a sada će publika biti ta koja će ga voditi kroz pustolovine. Kako najavljuje službeni opis serije, “gledatelji odlučuju što će Bear Grylls jesti, što i koga će susresti i što će iskusiti”. Serija bi, prema najavama, trebala biti prikladna i za “obiteljska druženja”. Dakle, Netfixova serija cilja na širi zahvat i uključivanje raznolike publike.

Teaser nas ne uvodi u direktnu akciju, već nas mami da “zaigramo” interaktivnu igru. Do “prave” najave dolazimo tek nakon što se za to odlučimo. Dakle, klikovima upravljamo, onoliko koliko Youtube dozvoljava, i samu najavu serije. Sam sadržaj i razne smjerove koje publika može odabrati biti će poznati kroz manje od mjesec dana. You Vs. Wild izlazi 10. travnja.

>> Carterov rat: Dokumentarna serija o čovjeku koji želi spasiti Afriku kreće na Viasat Nature

Komentiraj

Komentara