Zakon braće i 24 se definitivno vraćaju

Odluka, ili odluke su pale: Zakon braće, zatvorski hit okončan još tamo 2009. godine, dobit će svoj miniserijski nastavak, a isto očekuje i akcijski fenomen 24, koji će još jednom na male ekrane, ponovo u limitiranom izdanju, ovaj put nazvanom 24: Legacy.

U pripremi nastavak Zakona braće

Zakon braće / Prison Break imat će 8 do 10 nastavaka, a najvažnija je informacija da se Wentworth Miller i Dominic Purcell, koji trenutno glume u Legends of Tomorrow, vraćaju kao braća Michael Scofield i Lincoln Burrows. Radnja se nastavlja nekoliko godina nakon originalne, a iz Foxa nas uvjeravaju da su scenaristi iznašli vrlo uvjerljivo rješenje za Michaelov “povratak iz mrtvih”.

24: Traži se novi, mlađi Jack Bauer

24-meme

24 će, kako se i očekivalo, doživjeti poveliki reboot: Kiefer Sutherland je po završetku mini-serije 24: Novi dan, objavio kako više ne namjerava biti Jack Bauer i toga se očito drži. Novi glavni junak je Eric Carter, mladi crnac i ratni junak koji se vraća u SAD. Tamo ga prati i velika nevolja, pa će se Eric za pomoć obratiti protuterorističkoj postrojbi. 24: Legacy i dalje će se odvijati u stvarnom vremenu, a nova serija će vjerojatno spominjati, možda i ugostiti neke od starih i znanih nam lica.

Komentiraj

Komentara