Zanimljiv siječanj na Viasat Explore

Četiri teškaške ekipe spremne su za obračun na kanalu Viasat Explore. Ovo je borba godine, stoga zauzmite mjesto u prvom redu jer vam svakog petka u siječnju, jednu za drugom, prikazuju se epizode Kraljeva drva, TragačaPotrage za žadom i Kraljeva rezbarenja.

Za one avanturističkog duha svakog utorka tijekom siječnja prikazivat će se druga sezona serije Australski lovci na zlato. Ove godine upoznat ćemo nove, žilave i karizmatične lovce na zlato, kao i niz zanimljivih i uzbudljivih likova, budući da ćemo se odmaknuti od terena kako bismo upoznali obitelj i prijatelje glavnih protagonista, te spoznali sasvim novu dimenziju stvarnog života na nalazištima zlata. 

Sve zaljubljenike u lov od 18. siječnja očekuje emisija Lov na Aljasci, koja dokumentira potragu po opasnom terenu i teškim vremenskim uvjetima, kojima su lovci izloženi tijekom desetodnevnih ekspedicija.

Australijski lovci na zlato

Od utorka, 2. siječnja u 21.45h

Vraćaju nam se ”Australijski lovci na zlato”, a mi ćemo se pridružiti borbenim ekipama zlatom opsjednutih sanjara, u još žešćoj sezoni velikih rizika ali i velikih nagrada. Ove godine upoznat ćemo nove, žilave i karizmatične lovce na zlato, kao i niz zanimljivih i uzbudljivih likova, budući da ćemo se odmaknuti od terena kako bismo upoznali obitelj i prijatelje glavnih protagonista, te spoznali sasvim novu dimenziju stvarnog života na nalazištima zlata. Uz riku strojeva i zlato koje se gomila, druga nam sezona nudi dublji uvid u način života na nalazištima zlata, širi pogled na tu nevjerojatnu zemlju, njezine gradove, zajednice i ljude koji je doista čine divljom granicom.

Lov na Aljasci

Od četvrtka, 18. siječnja u 21.45h

Dvaput godišnje lovci kreću u divljinu otoka Kodiak na Aljasci, tragajući za mrkim medvjedom kodijakom, najvećim kopnenim grabežljivcem na svijetu. Serija dokumentira potragu po opasnom terenu i teškim vremenskim uvjetima, kojima su lovci izloženi tijekom desetodnevnih ekspedicija. Da ne govorimo o tome koliko su opasni sami medvjedi koji znaju narasti i do tri i metra, a imaju kandže oštre poput britve i snažne čeljusti  te znaju biti nevjerojatno lukavi. Te zvijeri nije lako uloviti, no lovci ipak uspijevaju, pritom poštujući brojne propise koji su doneseni da bi se prema životinjama i zemlji postupalo s poštovanjem te da bi se upravljalo medvjeđom populacijom.

Borbe petkom

Od petka, 5. siječnja u 21h

 

Pripremite se za žestoku akciju jer su četiri teškaške ekipe spremne za obračun na kanalu Viasat Explore. Ovo je borba godine, stoga zauzmite mjesto u prvom redu jer vam svakog petka u siječnju, jednu za drugom, prikazujemo epizode ”Kraljeva drva”, ”Tragača”, ”Potrage za žadom” i ”Kraljeva rezbarenja”.

Komentiraj

Komentara