Zavjere hladnog rata: Ciklus doku-serija koji prikazuje najkontroverznije zavjere 20. stoljeća

Svake nedjelje, s početkom u nedjelju 15. rujna u 21h na Viasat History

Povjesničari se i dalje ne mogu složiti tko je započeo hladni rat – Amerika ili Sovjetski savez. Svake nedjelje, s početkom u nedjelju 15. rujna u 21hViasat History prikazuje Zavjere hladnog rata – ciklus koji prikazuje najkontroverznije zavjere 20. stoljeća, a koje će vas potaknuti na razmišljanje.

>> Daleko od očiju (Out Of Sight): George Clooney i Jennifer Lopez uskoro na TV1000

Neke od brojnih dokumentarnih emisija koje možete gledati na Viasat History svake nedjelje su ‘Lovci na naciste’, ‘Smrtonosna inteligencija’, ‘Slijetanje na Mjesec i nacisti’ i ‘Najveće svjetske prijevare’.

LOVCI NA NACISTE

Ovo je jedna od najvećih istinitih detektivskih priča u povijesti. Odabrana skupina tajnih agenata i osvetnika lovi neke od najgorih zločinaca u povijesti i napokon ih privodi pravdi.

SLIJETANJE NA MJESEC I NACISTI

Neil Armstrong bio je prvi čovjek koji je stupio na Mjesec, što je također bio uspjeh više od stotinu njemačkih djelatnika NASA-e, no priča o uspjehu obavijena je tamom: mnogi od njih imali su nacističku prošlost.

SMRTONOSNA INTELIGENCIJA

Od nuklearnih fizičara raznesenih bombama postavljenim u automobile do artiljerijskih inženjera ustrijeljenih na kućnom pragu, ova serija otvara sumnjive slučajeve ubojstava znanstvenika te pritom otkriva gnijezda zavjera, špijunaže i spletki.

Komentiraj

Komentara