Živi mrtvaci/AMC

Živi mrtvaci: Dolazi sezona 8!

Serija Živi mrtvaci (The Walking Dead) koja je već godinama najpopularnija i najgledanijia serija u povijesti kablovske televizije, do kraja prethodne, sedme sezone osigurala si je status „pravog fenomena“. Tvorac serije Robert Kirkman, te izvršni producenti Scott M. Gimple, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse, potrudili su se da i u osmoj sezoni šokiraju gledatelje napetim i potpuno neočekivanim raspletima.

Premijera osme sezone bit će prikazana 23. listopada u 22:00 h na kanalu FOX koja će ujedno biti i 100. jubilarna epizoda serije. Glumac Tom Payne koji u seriji glumi Jesusa najavio je u jednom intervjuu kako će ova 100. epizoda zaista biti dostojna premijere: „Odličan je osjećaj biti dio ovako velike priče, a gledatelji će zasigurno biti oduševljeni  velikim događajem kojim će započeti osma sezona.

>> Bračne vode: 30 godina poslije

U prošloj sezoni, Rick i njegova ekipa suočili su se s najsmrtonosnijim izazovom do sada. Otkrili su svoje slabe točke i pokazali koliko su ranjivi, a Negan je zajedno sa Spasiteljima iskoristio tu priliku. Pokušavši pronaći najbolji način kako pobijediti Negana, Rick je odlučio pokoriti se kako bi zaštitio živote članova grupe. No, shvativši kako je Negan sve samo ne razuman, počeo je polako pripremati napad. Nakon što je dobio potporu Hilltopa i Kraljevstva, Rick i njegova grupa napokon su postali dovoljno jaki kako bi se mogli suprotstaviti Neganu.

AMC

U ovoj sezoni, kreće prava borba za bolje sutra. Negan i njegovi Spasitelji nisu nikada bili okrutniji, te je jasno kako su gubici neizbježni. No, možda će Rick koji je na čelu Aleksandrije, Maggie koja je na čelu Hilltopa, te King Ezekiel koji je na čelu Kraljevstva zajedničkim snagama ipak stati na kraj nemilosrdnom Neganu.

S obzirom da se ova priča o apokalipsi pretvorila u pravu, napetu borbu za opstanak, nova sezona bit će potpuno nepredvidljiva. Neće više biti fokus na pojedinačnim likovima, već će se početi slagati dijelovi priče u jednu smislenu cjelinu“, izjavio je showrunner serije Scott. M. Gamble u jednom intervjuu.

AMC

>> Zločinački umovi: 5 popularnih glumaca u ulogama serijskog ubojice

U glavnim ulogama: Andrew Lincoln kao Rick Grimes, Jeffrey Dean Morgan kao Negan, Chandler Riggs kao Carl Grimes, Norman Reedus kao Daryl Dixon, Melissa McBride kao Carol Peletier, Lauren Cohan kao Maggie Greene, Danai Gurira kao Michonne, ALanna Masterson kao Tara Chambler, Josh McDermitt kao Dr. Eugene Porter, Christian Serratos kao Rosita Espinosa, Seth Gilliam kao Father Gabriel Stokes, Ross Marquand kao Aaron, Lennie James kao Morgan Jones, Austin Amelio kao Dwight, Tom Payne kao Paul ‘Jesus’ Rovia, Katelyn Nacon kao Enid, Xander Berkeley kao Gregory, Steven Ogg kao Simon, Pollyanna McIntosh kao Jadis i Khary Payton kao King Ezekiel.

Komentiraj

Komentara