Živi mrtvaci: Dosta više, dajte Negana! (SPOJLER/VIDEO)

Jeste gledali zadnju epizodu Živih mrtvaca? Pitanje je vjerojatno suvišno, ali moramo ga postaviti zbog onih koji nisu i koji će se jako rasrditi ako ih ne upozorimo na spojlere. A spojleri se odnose na tu zadnju, kao i nadolazeću završnu epizodu šeste sezone.

>> Živi mrtvaci: Frustracija u finalu? (SPOJLER)

Neki dan smo se počeli ljutiti na Žive mrtvace jer se raširila glasina da će ta posljednja epizoda, koja će trajati punih 90 minuta, završiti s opakim cliff-hangerom, tj. nećemo doznati koga je megazlikovac Negan od nama drage ekipe raspalio svojom Lucille, baseball palicom ojačanom bodljikavom žicom.

>> 5 trikova za preživljavanje zombi apokalipse koje smo naučili gledajući Žive mrtvace

Negan spasitelj (u svakom smislu)

Ljutnju nam je, međutim, raspirila već ova zadnja epizoda. Kao, ozbiljno bismo se trebali brinuti da je Daryl mrtav nakon što mu je Dwight očito pucao u rame? Autori serije bi nakon fijaska s Glennom na početku ove sezone doista morali poraditi na novim forama za održavanje razine napetosti i zadržavanje pažnje publike. Bolje bi bilo da su više prostora dali ovom genijalnom bodljikavom golfu:

twdcar

>> Top 10 najznačajnijih smrti u Živim mrtvacima

OK, sad kad smo olakšali dušu (hvala), ono što bi definitivno trebalo protresti seriju – a i sve u njoj postojeće likove – je konačna pojava Negana. Niže je trailer za završnu epizodu u kojem prvi put vidimo i njega i Lucille. Možda nije fer što od njega toliko očekujemo, ali ove lažne smrti su prejeftin trik i nismo mislili da će mu Živi mrtvaci pribjeći dvaput u istoj sezoni. U nadi – i Neganu – je spas:

https://youtu.be/GoedXQXXRlE

Komentiraj

Komentara