Živi mrtvaci: Megaspojleri iz nove epizode

Počeo je drugi dio šeste sezone Živih mrtvaca. Ako sinoćnju epizodu – punu solidne akcije, šokova i emocija – još niste pogledali, još jednom ponavljamo upozorenje iz naslova – veliki su spojleri u pitanju.

>> Živi mrtvaci: Prve četiri minute nove epizode (VIDEO)

OK, krećemo. Dvije stvari koje smo naslutili iz promo videa što smo ih gledali u pauzi su se obistinile: mali Sam se uspaničio i izazvao katastrofu, a Daryl se frajerski obračunao s Neganovim bajkerima. Posljedice? U Alexandriji smo ostali bez cijele Samove obitelji, jer su se zombiji dočepali i njega i njegova brata Rona, kao i majke Jessie, što je naravno supertužno, ali nismo se stigli za njih toliko vezati da bi lili gorke suze. Skoro da nam je jednako tužno što je Daryl napalmom raspalio po bajkerima, jer onaj njihov brbljavi vođa je pokazao solidan komičarski potencijal. Eh, naići će netko drugi…

>> Živi mrtvaci: Samo mirno (VIDEO)

Najveći šok zapravo nam je stigao od Carla: Ronov zalutali metak kriv je što je Rickov sin sada slijep na jedno oko. Scena u kojoj otac onesviještenom sinu govoru “Želim ti pokazati svijet” i nama je nagnala suze na oči. Oni koji su upoznati sa stripom ovakav su razvoj situacije i očekivali (iako se nikad ne zna gdje će serija odstupiti od izvornog materijala). Navodno će ovo od Carla napraviti odrasliju osobu, a tu bi se negdje trebala pojaviti i njegova ljubav Lydia. Usporedba stripovskog i TV Carla – neugodna za želudac – je dolje:

twdcarl-horz

Komentiraj

Komentara