Živi mrtvaci: Stigao Isus i… nova ljubav!? (SPOJLER)

Još jedan ponedjeljak, još jedan “post mortem” najnovije epizode Živih mrtvaca. Nije bilo ni blizu onako dramatično i tragično kao u prošloj, dapače, skoro da smo na trenutke gledali komediju. Ako niste popratili, spojleri su veliki u nastavku. Lijepo smo se šokirali.

>> Živi mrtvaci: Megaspojleri iz nove epizode

Najprije – poželimo dobrodošlicu Paulu Monroeu zvanom Jesus / Isus (glumi ga Tom Payne, Sreća): on je, barem u stripu, otvoreno gay, što u seriji još nismo vidjeli, i pravi čarobnjak kad je u pitanju bijeg, što smo noćas vidjeli u dva navrata. Jesus se može izvući i kad su mu svi dijelovi tijela sputani. To nije ono što nam je noćas izazvalo najveći šok.

>> The Walking dead Kako su zvijezde serije izgledale prije

Danai Gurira as Michonne and Andrew Lincoln as Rick Grimes - The Walking Dead _ Season 6, Episode 10 - Photo Credit: Gene Page/AMC
FOTO: Rick i Michonneeee, zaljubljeni paaaar…

O, da, to se dogodilo – Rick i Michonne više nisu samo suborci. Mi smo mislili, unatoč skoku od nekoliko tjedana u odnosu na prošlu epizodu, da će Rick malo duže oplakivati Jessie. Onda smo na trenutak podigli obrve kad je Daryl nahranio Ricka čokoladom, što bi svakako bio intrigantan razvoj situacije. Ne da se žalimo. Iako je ovo jedno od većih odstupanja od stripa, seks Ricka i Michonne i potencijal za emotivni razvoj/dramu jako nam se, jako sviđaju.

Komentiraj

Komentara