Zona sumraka: Objavljen teaser revivala kultne serije, potvrđen datum premijere (VIDEO)

Ponekad revivali imaju i smisla. Uslijed trenda oživljavanja i “moderniziranja” starih serijskih naslova, teško je razabrati postoji li zaista projekt koji je dobro utemeljen i koji obećava kvalitetan sadržaj. Jedan od takvih (rijetkih) projekata je zasigurno revival Zone sumraka (Twilight Zone), kojeg predvodi briljantni Jordan Peele.

>> Zona sumraka: TV klasik se vraća u novom izdanju, projekt predvodi Jordan Peele

Stiže!

Peele i ekipa odlučili su počastiti publiku i fanove originalne serije objavom kraćeg promo-videa za vrijeme trajanja Superbowla. Video tako otkriva da je ulogu “voditelja” preuzeo sam Peele. Naravno, po običaju je iz kratkog teasera teško iščitati kakav će biti sadržaj serije, ali je, sudeći po reakcijama publike i medija, Peele je već sada privukao pažnju i simpatije mnogih.

Kroz promo se isprepliću reference na originalnu seriju, a suptilno se naziru i odmaci od njezinoga sadržaja. Imajući na umu svestranost i kreativnost tvorca serije, pretpostavljamo da će nova Zona sumraka biti pravi serijski hit. Peele je uključen u mnoge druge projekte, a na svjetsku je pozornicu istupio s hvaljenim i Oskarom nagrađenim filmom Get Out. Kako će izgledati njegova nova serija, saznat ćemo kroz nešto više od mjesec i po dana: 1. travanj je datum premijere.

>> Igra prijestolja: Objavljene prve fotografije, predstavljeni protagonisti osme sezone

Komentiraj

Komentara