Zona sumraka: TV klasik se vraća u novom izdanju, projekt predvodi Jordan Peele

CBS je odlučio vratiti se jednom od svojih najpopularnijih naslova. Preciznije, kompanija se odlučila vratiti možda i najlegendarnijem serijskom naslovu vlastite povijesti: Zoni sumraka (The Twilight Zone). Već se duže vrijeme razvijala ideja, razrađivao se koncept i skicirale smjernice projekta, koji je sada – u poluslužbenoj varijanti – napokon dobio signal za početak realizacije djela koji obećava mnogo toga.

>> Trend revivala i nostalgije ne jenjava: Vraća se i Alf!

Zona sumraka je serija koja se na CBS-u vrtila od 1959. do 1964. godine, broji sveukupno 156 epizoda, a uz seriju su se producirali filmovi te dva naknadna, kratkotrajna revivala. Projekt povratka Zone sumraka je u svojoj završnoj i vrućoj fazi: čelni ljudi CBS-a potvrdili su da produkcija kreće kroz nekoliko mjeseci. Na čelu projekta bit će Jordan Peele, talentirani kreativac kojega jako dobro poznajemo po filmu Get Out, koji je okrunjen Oskarom.

Upravo je Peele svojevrsna garancija novog izdanja Zone sumraka. Naime, fanovi serije nemaju se čega bojati, riječ je o briljantnom redatelju koji je iznenadio mnoge svojim iskorakom u sferu horora, nakon što je bio poznat gotovo pa i isključivo po komičnim izvedbama. Filmom Get Out je pokazao što zna. Zona sumraka bit će stoga itekako zanimljiv projekt kroz koji će Peeleova kreativnost i filmaška sposobnost doći do izražaja, a fanovi će zasigurno dobiti jedno novo serijsko remek-djelo.

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

Komentiraj

Komentara