Zvijezda serije Stranger Things slučajno otkrila detalj i spojler treće sezone

Prije nekoliko dana pisali smo o novoj opciji koja će korisnicima Facebooka omogućiti da spriječe spojlere. I koliko god to bilo korisno, protiv nekih se spojlera jako teško boriti (naravno, ukoliko ste tip osobe koji ne želi nikakva uranjena otkrića). Osobito je teško ukoliko spojleri dolaze od protagonista samih serija. Upravo se to dogodilo sa serijom Stranger Things i jednom od mladih zvijezda serije – Noahom Schnappom.

>> Stranger Things: Kreatori serije optuženi za navodnu krađu koncepta?

Spojleri na vidiku

Doduše, riječ je o, recimo, manjem spojleru, koji nije otkrio nekakve mega-događaje i krucijalne obrate. Ipak, i taj je minorni spojler pogodio fanove prije vremena. U jednom recentnom intervjuu, pitanje jednog fana doticalo se Willova psa Chestera. Pas je, za obitelj Byers, imao važnu ulogu – sjećamo ga se iz prve epizode, sjećamo se njegove zaštitničke uloge. No, pas od prve sezone nije imao izravan doticaj s narativom, već se konstantno provlačio negdje u pozadini priče. Obožavatelja serije je zanimalo – što je s Chesterom?

Mladi glumac Noach Schnapp,koji glumi Willa Byersa, rekao je:

Mislim da je umro. U ovoj sezoni, vidite grob, koji je za njega.

Neposredno nakon što je dao odgovor, Schnapp je shvatio da je upravo spojlao i pokušao je primiriti publiku i fanove koji su se odmah uzbudili. Čuje se i reakcija jedne obožavateljice – ”Hvala na spojlanju”. Schnapp je ovog puta bio iznimno neoprezan i brzoplet. Na svu sreću, nije se dotaknuo nekog većeg događaja iako je i Chesterova sudbina, na koncu, značajan i, realno, jako tužan spojler.

>> Stranger Things: Izvršni producent Shawn Levy o novostima oko treće sezone

Komentiraj

Komentara