Holland Roden/Teen Wolf

Zvijezda serije Teen Wolf u trećem nastavku Channel Zero

Zvijezda serije Teen Wolf, mlada američka glumica Holland Roden, dobila je glavnu ulogu u Channel Zero. Holand Roden tako se pridružuje glumcu Brandonu Scottu (Wreck-It Ralph, The Last of Us) u trećem nastavku SyFy-jeve serije Channel Zero, koja još uvijek nema naslov.  Svaki nastavak temelji se na “creepypaste”, online horor pričama Krisa Strauba koja je kopipejstana naširoko po internetu.

>> Hannibal 4: Bryan Fuller ima zanimljivu ideju za novu sezonu

Holland Roden u Teen Wolfu

Prve dvije sezone dosad su imale po šest epizoda, i svaka je funkcionirala kao mini-serija sa zaokruženom horor pričom. Prva sezona Candle Cove vrti se oko sjećanja glavnog junaka na tajnoviti dječji TV program iz 1980-ih, za kojeg on smatra da je odgovoran za ubojite događaje iz njegova djetinjstva. No-End House druga je sezona koja se treba početi prikazivati u listopadu. U drugoj sezoni pratimo pričo o Margot (Amy Forsyth), koja sa svojim prijateljima posjeti No-End House – bizarnu kuću koja se sastoji od uznemirujućih soba.

>> The Get Down: : Netflixova serija otkazana nakon jedne sezone

Channel Zero/SyFy

U trećem nastavku, Hollad će glumiti Zoe Woods, Aliceinu stariju sestru, koja se opisuje kao bistra, snažna mlada žena, no borbe s mentalnim bolestima izmorile su je tijekom godina. Zoe se ne sviđa što se njezina mlađa sestra mora brinuti za nju, i sve bi dala za to da su stvari kakve su nekad bile. Jedva čekamo vidjeti kako će ispasti novi Channel Zero!

Komentiraj

Komentara