DC FanDome: Prvi trailer novog Batmana i druge novosti s online eventa

Budući da je ovogodišnji San Diego Comic-Con bio otkazan, Warner Bros. i DC su odlučili organizirati ekskluzivnu online konvenciju za obožavatelja DC svemira. Na njoj su objavljeni razni sadržaji koji su uključivali sadržaje iz filmske franšize, televizijske Arrowverse franšize, stripova i videoigrica. U nastavku vam nudimo sažetak najzanimljivijih objava DC FanDome konvencije.

Prvi trailer Batmana

Uloga jednog od najpoznatijih superheroja česti je predmet rasprava. Tko je bio bolji Batman? Navedene kritike, ili ipak pohvale, 2021. će godine biti usmjerene Robertu Pattinsonu. On je dobio zadaču utjeloviti Viteza tame i to, na temelju trailera, nemilosrdnog osvetnika. A sada smo na konvenciji DC-a dobili i prvi pogled na novi film. Moramo priznati, trailer puno obećaje, jednako kao i glumačka postava. U ulogama su se našli spomenuti Robert Pattinson, Zoe Kravitz (Selina Kyle), Colin Farrell (Oswald Cobblepot/Pingivn), Paul Dano (Edward Nashton/Riddler), Jeffrey Wright (James Gordon) i drugi. Prvi trailer Batmana pogledajte u nastavku.

Trailer za Wonder Woman 1984

Drugi nastavak uspješnog filma Wonder Woman trebao bi u kina izaći početkom listopada pa smo zato na ovom eventu dobili i novi trailer. Radnja će biti smještena u 80-ima, što je lako zaključiti po naslovu, a Diana Prince će se boriti protiv novih negativaca: Maxa Lorda (Pedro Pascal) i The Cheetahe. Po traileru možemo zaključiti da ćemo opet throwbackovima gledati Dianu kao dijete te da će se ona i Steve (Chris Pine) i dalje zajedno boriti protiv zločinaca. Kao i u prvom djelu, redateljica je Patty Jenkins (Wonder Woman, Čudovište) dok je scenarij ista napisala s Geoffom Johnsom (Flash, Aquaman).

Novi trailer filma Wonder Woman 1984 pogledajte u nastavku.

The Snyder Cut trailer

Dugo očekivana verzija Lige pravde (2017) napokon će biti objavljena i to na platformi HBO Max 2021. godine. Tijekom snimanja originalnog filma, redatelj Zack Snyder se zbog smrti svoje kćeri povukao iz produkcije te je Ligu pravde dovršio Joss Whedon (Osvetnici). Međutim, obožavatelji DC svemira uvijek su htjeli vidjeti kako bi Snyder dovršio film. Čak je nastao i svojevrsni pokret kad su obožavatelji heštegom #ReleaseTheSnyderCut tražili objavljivanje Snyderove verzije. To su i dobili u svibnju ove godine, kad je to osobno potvrdio Snyder zajedno s Henryjem Cavillom. Snyderova će verzija Lige pravde biti objavljena 2021. godine na platformi HBO Max i to u 4 nastavaka s ukupnim trajanjem od oko 4 sata, a u nastavku pogledajte teaser.

The Rock kao Black Adam

Nakon dugog razdoblja produkcijskog planiranja, na eventu je predstavljen teaser antiherojskog DC filma Black Adam. Ovaj spinoff Shazama! pratit će dugoiščekivanog lika Black Adama koji će utjerivati svoju vrstu pravde. Poznato je da će film izaći 22. prosinca 2021. godine te da su u ulogama Dwayne Johnson i Noah Centineo. Službeni koncept teaser možete pogledati u nastavku.

Junaci Odreda otpisanih

Dok radnja još uvijek nije poznata, na DC FanDomeu su objavili najavu za novi nastavak filma Odred otpisanih. Najbitnije od najave je bilo predstavljanje svih likova i glumaca, a dobili smo i nekoliko scena te snimki iza kamere. Što se tiče glumaca, tu su se među ostalima našli Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Jai Courtney i John Cena. Budući da je prvi primio jako loše kritike, od drugog se nastavka očekuje puno. Najavu glavnih „junaka“ novog nastavka Odreda otpisanih pogledajte u nastavku.

Ovom konvencijom smo dobili dosta informacija o budućem sadržaju, a drugi nastavak konvencije slijedi 12. rujna.

Ivana Krmpotić

>> Save Me Too: Stiže druga sezona napetog trilera 

Komentiraj

Komentara