Objavljen posljednji trailer za Mulan i 3 nova filma s premijerom u rujnu

Službeno je potvrđeno da će Cinestar kina napokon otvoriti svoja vrata 20. kolovoza. I dok ćemo na temelju te odluke uspjeti pogledati novi film Christophera Nolana – Tenet – već 27. kolovoza (ako se naravno u međuvremenu ne otkaže), mnogi drugi filmovi i dalje stoje pod upitnikom.

Međutim, velik broj filmova se odlučio za ekskluzivno prikazivanje na online platformama. Njih 4 ima premijeru u rujnu ove godine, a to su: Mulan, The Devil All the Time, Magic Camp i Unpregnant.

Mulan (Disney+)

Jedan od najiščekivanijih filmova godine, Mulan, ipak se odlučio na potpunu objavu preko online platforme vlastite produkcije. Iako su, kao i Tenet, odgađali datume premijere nadajući se da će premijeru doživjeti u kino dvoranama, teška prilagodba filmske industrije na mjere zaštite prisilila ih je da ipak film ekskluzivno objave na platformi Disney+. Tako ćete ovaj film o legendi o ratnici Mulan moći gledati na navedenoj platformi od 4. rujna. U nastavku pogledajte novi i posljednji trailer.

>> 10 najiščekivanijih filmova godine

The Devil All the Time (Netflix)

Film s neočekivano poznatom postavom koju, među ostalima, čine Robert Pattinson (Svjetionik), Tom Holland (Spider-Man: Povratak kući) i Bill Skarsgard (Ono), u produkciji je Netflixa i naravno tamo će imati svoju premijeru. Smješten u 60-e, pratit će više problematičnih likova koji se pokušavaju nositi sa psihološkim produktima Drugog svjetskog rata. Službeni datum premijere je 16. rujna, a prvi trailer možete pogledati u nastavku.

>> The Devil All the Time: Zvjezdana postava u novom Netflixovom pokušaju

Magic Camp (Disney+)

U posljednje smo vrijeme vidjeli povratak teen serija i filmova, poput Never Have I Ever i The Kissing Booth 2. Međutim, ovaj svojevrsni comeback Disney je odnio na višu razinu produkcijom filma Magic Camp. Naizgled film napravljen poput Disneyevih klasika Camp Rock, Zamke za roditelje i Rock’n’roll škole, pratit će Andyja, kojeg glumi Adam Devine iz Moderne obitelji, koji se na nagovor bivšeg mentora vraća u kamp nakon neuspješne mađioničarske karijere i postaje mentor grupi djece. Tu se naravno vraća i Andyjev rival (koji za razliku od njega ima uspješnu karijeru) te oni pokreću međusobno borbu na glavnom mađioničarskom natjecanju.  Premijeru će film imati prije rujna i to na platformi Disney+ 14. kolovoza.U nastavku pogledajte trailer.

>> Raised by Wolves: Revolucionarni postapokaliptični hit Ridleya Scotta sa zvijezdom Vikinga (TRAILER)

Unpregnant (HBO Max)

Svakim danom saznajemo sve više i više sadržaja koji će biti objavljeni na novoj platformi HBO Max. Tako su među njima bili serija Ridleyja Scotta Raised by Wolves te film sa Sethom Rogenom pod nazivom An American Pickle, a jučer je objavljen trailer za novi film „Unpregnant“. Film prati 17-godišnjakinju Veronicu koja saznaje da je trudna, što joj prijeti ulasku na najprestižnija američka sveučilišta i naravno kasnijoj karijeri. Među ulogama su se našli Haley Lu Richardson (Podvojen), Ramona Young (Never Have I Ever) i Giancarlo Esposito (Na putu prema dolje). Premijeru će film imati 10. rujna na platformi HBO Max, a u nastavku pogledajte trailer.

>> An American Pickle: Moderni Američki san sa Sethom Rogenom (TRAILER)

Ivana Krmpotić

Komentiraj

Komentara